Hoppa till innehåll
Home » Policy/villkor

Policy/villkor

Vilka är vi?

Välkommen till https://fastighetsboxarutomhus.se för fastighetsboxar utomhus! Vi är dedikerade till att erbjuda säkra och bekväma lösningar för hantering av dina leveranser. Genom att använda vår webbplats samtycker du till att följa våra policyer och villkor. Vi rekommenderar att du läser igenom dem noga för att få en klar förståelse av vad de innebär. Tack för att du valde oss för dina fastighetsboxbehov, och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Användarvillkor:

Genom att använda vår webbplats samtycker du till att följa våra användarvillkor. Detta inkluderar regler och begränsningar för användningen av vår webbplats samt eventuella ålderskrav eller krav på registrering. Vi ber dig att respektera dessa villkor för att säkerställa en optimal användarupplevelse.

Sekretesspolicy:

Vi värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter på ett säkert sätt. Vänligen läs vår sekretesspolicy för att få information om hur vi samlar in, använder och skyddar dina personliga uppgifter.

Återbetalningspolicy:

Vi strävar efter att ge dig en positiv köpupplevelse. Läs igenom vår återbetalningspolicy för att förstå de villkor och processer som gäller vid eventuella återbetalningsbegäran för våra fastighetsboxar.

Externa länkar:

Vår webbplats kan innehålla länkar till externa webbplatser för ytterligare information eller resurser. Vi tar inte ansvar för innehållet på dessa webbplatser och rekommenderar att du granskar deras egna policyer och villkor.

Ändringar av villkoren:

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra policyer och villkor när det behövs. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar våra villkor för att vara medveten om eventuella uppdateringar.

Kontakinformation:

Om du har frågor, bekymmer eller behöver ytterligare information är du välkommen att kontakta oss via de angivna kontaktuppgifterna. Vi finns här för att hjälpa dig.