Hoppa till innehåll

Om oss

Vår historia

Vår resa började med en enkel vision – att erbjuda innovativa och säkra lösningar för fastighetsägare och boende överallt. Vi insåg att det fanns ett behov av effektiva sätt att hantera post och paketleveranser på ett smidigt och tryggt sätt. Med detta i åtanke grundade vi vårt företag med inriktning på att skapa och sälja fastighetsboxar för utomhusbruk.

Vi började med att noggrant forska och utveckla våra produkter för att säkerställa att de uppfyllde de högsta standarderna för kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Vår passion för att leverera överlägsna lösningar drev oss att samarbeta med erfarna designers och ingenjörer för att skapa innovativa och estetiskt tilltalande fastighetsboxar.

Vi ser fram emot framtiden och att fortsätta erbjuda exceptionella lösningar som underlättar vardagen för fastighetsägare och boende över hela världen.

Vilka är vi?

Vi är ett företag specialiserat på att tillhandahålla fastighetsboxar för utomhusbruk. Med vår breda erfarenhet och expertis strävar vi efter att erbjuda de bästa lösningarna för fastighetsägare och deras boende när det gäller säker och effektiv post- och pakethantering.

Vårt team består av engagerade professionella som brinner för att skapa innovativa och pålitliga produkter. Vi har samlat ett team av designers, ingenjörer och tekniska experter som arbetar tillsammans för att utveckla och förbättra våra fastighetsboxar för att möta de mest krävande behoven på marknaden.

Oavsett om det gäller bostadsfastigheter, kommersiella fastigheter eller gemenskapsanläggningar, är vi här för att ge våra kunder de bästa lösningarna för fastighetsboxar utomhus.